NM natt (28.09.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Svartskog
Arrangør: Ås IL
Land: Norge
Disiplin: Nattorientering
Distanse: 12.59 km
Tid: 105:50
1.
Sliter med å finne gode veivalg på 1:15 000-kartet. Blir smått. Prøver å gå så rett på som mulig og bruker litt tid på å finne første stien. God kontroll over hogstfeltet og forbi huset. Fin kurs av stien og har god kontroll over stien opp mot kollen før posten. Vanskelig å få helt kontroll på kollen og har ikke kontroll inn mot posten. Bommer 5-6 minutter.
2.
Helt grønt elendig veivalg og trasé. Skulle løpt litt til høyre for streken og fulgt stien inn mot det åpne. Mister helt kontrollen og havner til slutt ned på stien.
3.
Unngår det grønne, men roter det til inn mot posten. Skjønner ikke at jeg står ved bekken og taper masse tid.
4.
Dårlig retning og får ikke kurvebildet til å stemme. skjønner at jeg løper feil og henter meg greit inn, men null flyt.
5.
Drar på litt og prøver å være hardere på kursen. Fungerer ganske bra, men er så vanskelig løpbart etter veien og føler alt går sakte. Helt grei kontroll i skrålia. Tror det er et par kurver høyere så stopper litt før.
6.
Fant stien på midten, men løper tullete ved å forlate stien ved bekken og taper tid der. Har ikke noen god kontroll inn i posten.
7.
Står stille på posten for å finne et godt veivalg, og velger å løpe mest mulig på sti. Er dritt lei av å sitte fast i grøntfelt. løper helt ok helt frem til siste fjerdedel av strekket hvor jeg løper feil i et stikryss og taper 3-4 min.
8.
Dritt lei så beiner ut på veien. Gidder ikke løpe på.

Totalt sett et elendig løp. Bom på hver eneste post i starten og absolutt ingen flyt i orienteringen.
Vis kommentarer (0)
 
NM natt (28.09.2013) NM natt (28.09.2013)