BSK by night - Prolog (24.09.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sørmarka
Arrangør: Bækkelagets SK
Land: Norge
Disiplin: Kort langdistanse
Distanse: 7.51 km
Tid: 54:58
Et rotete løp, men holdt til seier i dag.
1.
Løper stien lengst mulig, men prøver å løpe mest mulig rett på. Ikke helt beste trasé rundt kollen, men finner en greit vei igjennom grøntfeltet inn mot posten. Havner på feil kolle og tar 30-40 sek før jeg skjønner jeg har havnet for langt øst.
2.
Stopper opp litt for tidlig, men henter meg inn ved myra.
3.
Mest mulig rett på her. Fant tømmerslepet etter mye bushing igjennom grøntfeltet. Holder grei kurs inn over skrenten og inn i posten.
4.
Sti inn i posten.
5.
Prøver å gå rett på, men blir dratt til venstre midt på strekket av noen skrenter som jeg trodder var lengre syd på kartet. Tror også jeg passerer stupet, men er bare en skrent mye lengre nord. Henter meg inn ved stien, men taper mye tid.
6.
Høy fart på stien og går inn mot posten når jeg passerer skrenten.
7.
Kurs rett mot vannet funket veldig bra. Fant en veldig god trasé der og fikk en god inngang og mye stiløping.
8.
Burde sett mer på kompasset på vei ut av syvende og vet at jeg har vært på høydepunktet, men klarer ikke få noe til å stemme og begynner å lete på vegetasjonen noe som ikke er spesielt lett. Kommer til hogsten og spotter posten.
9.
Grei kontroll ned søkket inn mot posten, men på et punkt tror jeg at jeg løp i søkket til høyre for streken og drar venstre. Ikke bra.
10.
Sti nok så leng, men vet at det er dritt langs bekken så drar inn litt tidligere, men bruker bekken helt til skrentrekkene for å få en god inngang i posten.
11.
God kontroll forbi kollen ved de to steinene, men ser ikke på kompasset i det hele tatt og havner helt feil gjennom grøntområdet.
13.
Grei inngang ser posten på lang avstand.
14.
Skolissen har gått opp og blir ikke noe jaging på slutten. Helt jævlig jordet og surrer på retningen.
Vis kommentarer (0)
 
BSK by night - Prolog (24.09.2013) BSK by night - Prolog (24.09.2013)