NC mellom - Grue (21.09.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Svullrya Nord
Arrangør: Grue IL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 6.24 km
Tid: 41:09
Ikke like gode bein i dag, men fokus på å gå rent og teknisk bra noe som skulle vise seg å være vanskelig.
1.
Roter det noe voldsomt til med retningen ut fra start og bruker tid på å hente meg inn teknisk.
2.
Finner greit flyten gjennom myra god kontroll over stien. Kart og GPS stemmer ikke overens her. Havner langt ut på det hvite og klarer ikke forstå kartet her.
3.
Grei kurs, justerer etter hogstfeltet.
4.
Beiner på og finner et godt tråkk for så å drar opp mot posten.
5.
Feil kurs. Skjønner ingen ting av kartet igjen. Ser til venstre, men skjønner ikke noe som helst, ser ikke noe søkk. Kollen med skrenten som er dekket av ringen er helt umulig å se og umulig å hente seg inn. Amatørmessig å ikke klippe ringen i dette tilfellet.
6.
Treffer myra greit og holder meg litt ovenfor, men syns jeg løper mye opp og holder høyden. Kurvebildet stemmer overhode ikke med terrenget og blir gående å gresse i fortvilese over hvor dårlig det er mulig å tegne et kart.
7.
Litt til høyre på streken, men posten og detaljen ligger alt for langt opp i lia. Nok et eksempel på håpløs karttegning.
8.
Irritert beiner jeg mot åttende. Drar feil og har aldri vært borti en kullgrop før og skjønte ikke detaljen. Gropen er begrodd mener at det burde vært en vanlig grop.
9.
Slurver litt på kurs.
10.
Merkelig tegnet søkk.
11.
Må være verdens minste søkk.
12.-24.
Løping..

Igjen et dårlig kart. Løypa er grei, men mange ting ser ut til å stemme på kartet noe ikke bare jeg kunne konkludere med. Klarte i tillegg å diske meg selv med en dødbrikke.... -_-
Vis kommentarer (0)
 
NC mellom - Grue (21.09.2013) NC mellom - Grue (21.09.2013)