NM mellom (14.09.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Røråsveien
Arrangør: Kongsberg OL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.15 km
Tid: 29:04
Godt med en hviledag mellom langdistansen og mellomdistansen når den fysiske formen ikke er optimal. Kjenner meg noe piggere i beina, men allikevel ingen god feeling på oppvarmingen. Fokuserte på å holde roen under løpet.
1.
Holder kursen og får høy fart inn i søkket. Rekker å se utgangen og kommer greit på forskudd selv om farten er høy er ikke postene spesielt krevende og ligge på forskudd.
2.
Finner en grei trasé over det flate partiet og god kontroll inn mot posten havner rett i et vindfall og må bryte retningen inn mot posten.
3.
Bruker ryggen og følger den oppover og slipper meg ned da jeg ser ann i forhold til toppen.
4.
Holder høyden rundt kollen og krysser til høyre på hogstfeltet for å løpe til høyre for myren. Ser posten på lang avstand, men beiner ikke maks mot posten for å prøve å kunne holde en jevn fart hele veien.
5.
God kurs og et lettlest terreng går det fort ned over myren. Ser etter den spesielle detaljen, men fanger opp steinen og får rettet opp kursen inn mot posten.
6.
Tråkk og retning. Får bekreftet god kurs ved å notere steinen midt på strekket.
7.
Krysset rett over kollen med tanke på bruke den åpene gaten over bekken. God kurs mot enden av kollen etter kraftledningen og er for passiv ned i steinrøysa fra kraftledningen og ned mot posten. Ofrer ikke nok og taper noe der.
8.
Prøver å holde meg langs bekken, men ikke noe godt valg ettersom det er tettere og drar opp i lia og løper bedre der. Noterer høydepunktet etter å ha krysset bekken og myren og holder god kurs inn mot posten.
9.
God kurs og kompass rett på.
11.
Føler jeg løper en dårlig trasé siden det er knotete å passere bekken. Stødig på kompasset inn mot posten og bruker høydepunktet som et angrepspunkt.
12.
Ligger litt for lavt i terrenget og ser i etterkant at det kanskje hadde hver finere å løpe en kurve eller to høyere opp, men ellers ganske greit.
13.
Beina er ikke gode og det går ikke fort opp bakken.
14.
Legger meg litt opp for å bruke platået litt til venstre for streken og har god oversikt med skrentene og høydepunktet før skrenten.
15.
Kompass via høydepunktet, søkket, for så over kollen, forbi kamera og rett i posten.
16.
Dagens eneste markerte feil. Litt unøyaktig på kursen og havner litt feil, ser skrenten og henter meg raskt inn igjen. Taper ca 10 sek.
17.
Finner raskt tilbake til flytsonen og holder en glimrende kurs og får en fin ned gang i bekken. Ikke helt rå fart nedover, litt for passiv.
18.
Tar det litt for pent ned til jordet og så full beining rundt arena.

Totaltsett godt fornøyd med løpet. Så og si ingen tekniske feil og et meget godt teknisk løp. Fysisk er jeg ikke helt på topp og har mye å hente på løpshastigheten.
Vis kommentarer (0)
 
NM mellom (14.09.2013) NM mellom (14.09.2013)