Stafettintervaller (26.01.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Breña-Barbate
Distanse: 7.62 km
Tid: 55:55
Stafettintervaller med ulike startposisjoner på de ulike dragene.
1. draget: Stort sett veldig bra, men mister helt kontroll på tingene til 3. post (her får jeg ikke så mye til å stemme og det er bare kratt. Ser folk løper til en post lenger opp og løper dit - dette var vist ikke min).
2. draget: Her har jeg meget god kontroll og føler jeg løper veldig bra fra på alle postene utenom 15. post. Har god kontroll på alle de små detaljene og bruker blikket bra. Til 15. post er det så tett vegetasjon så man nesten ikke kommer seg igjennom, mister derfor retningen inn mot posten og er innom en annen kolle før jeg ser min post.
3. draget: Her skulle jentene få 2:30 min på gutta og det var første mann til mål. Ganske overivrig løper jeg ganske fort mot 1. post, men har ikke god nok kurs over den siste kanten. Da det er mer vegetasjon og dårligere sikt enn det ser ut på kartet. Mister helt kontroll og velger å løpe ut på stien for å ta meg inn. Her burde jeg bare løpt ned til gropa og tatt meg inn der. Bommer 2 min, og når jeg er på posten så er jeg sist av samtlige. Jobber veldig bra derfra og inn med høy fart.
Vis kommentarer (0)
 
Stafettintervaller (26.01.2018) Stafettintervaller (26.01.2018)