Night Hawk natt (04.08.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Eggemoen
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 2. etappe
Distanse: 7.55 km
Tid: 45:14
Natt er alltid interessant, man får alt til å stemme, selv om du ikke er der du tror du er.

1. post: Velger å bruke stiene for å få en fin start, men blir usikker inn i posten. Det er nemlig veldig mange ekstra traktorslep som ikke står på kartet, så tar feil traktorslep fra stien rett før posten.
2. post: Forstår noen har hatt kort gafling når det er mange lykter allerede på 2. post (bare å løpe mot dem).
3. post: Greit, men må justere litt inn mot posten (ser grøntfeltet og den store gropa bak)
4-5. post: Bare å ligge på kurs.
6. post: Runder rundt gropa. Syntes folk drar litt for langt til venstre og vinkler bra inn mot hogsten (bruker hogstgrensa), og avanserer opp til 2. plass i feltet.
7. post: Her forstår jeg ikke kartet i det hele tatt. Jeg er litt feil på kurs, men får ikke ting til å stemme i forhold til hvor langt inn posten lå fra stien etter at jeg måtte ut på den for å ta meg inn igjen. Legger igjen 2 min bom her. Hele tetklynga bommer her!
8. post: Vi er nå tatt igjen av mange og det er en stor klynge, men ligger fortsatt nesten først.
9. post: Bruker stiene og ligger bare bak de fremste og har kontroll
10. post: Bare ligge i klynga. Var litt tett når vi passerte gjerdene så alle fikk en liten sving inn i posten.
11. post: Her vet jeg ikke helt hva jeg tenker. Tror jeg er i et stikryss lenger frem og drar ut på en parallellfeil. Her har mange en posten på en spesiell detalj og jeg antar hvor jeg er. Løper så videre, men får ikke tak på noe. Rett før den gule gaten kommer jeg til en stor menneskelagt grop av noe slag. Forstår ikke hvor jeg kan være (det tegnet som er brukt er en brun krøldert - men hva er det for et karttegn?). Så hva karttegner her har tenkt vet jeg ikke. Når jeg da kommer ut på den gule stien (er jo en sti (så forstår ikke helt bruken av gult), så forstår jeg ingen ting. Leter etter hvor det kan være en stor grop på kartet. Kommer meg ut på den store veien, men nå virrer jeg bare rundt uten noen plan. Etterhvert klarer jeg å tar meg inn og kommer meg til posten. Her har jeg lagt igjen 7-8 min! Ikke bra i det hele tatt.
12. post: Løper på det jeg tror er en kurs, kommer meg ut på den store stien, men forstår det raskt, så kommer meg til posten.
13-mål: Her er det bare å prøve å ta igjen noe av det tapte (enkel orientering på sti).

Ganske skuffet over egen innsats spesielt når de andre på laget løper gode natt-etapper.
Vis kommentarer (0)
 
Night Hawk natt (04.08.2017) Night Hawk natt (04.08.2017)